Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Bedrijfnieuws
Thuis ProductenDe boiler van de afvalhitte

Middelgrote de Drukboiler van het zeewaardige van de de Hitteterugwinning van het Verpakkingsafval de Boilerontwerp

Middelgrote de Drukboiler van het zeewaardige van de de Hitteterugwinning van het Verpakkingsafval de Boilerontwerp

Seaworthy Packing Waste Heat Recovery Boiler Design Medium Pressure Boiler

Productdetails:

Plaats van herkomst: China
Merknaam: QIYAO
Certificering: ISO

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 1 set
Prijs: Customized Product, Quoted Case By Case
Verpakking Details: zeewaardig verpakken
Levertijd: 30 - 48 weken
Contact nu
Gedetailleerde productomschrijving
Materiaal: Koolstofstaal, roestvrij staal verpakking: zeewaardig verpakken
Service: Ontwerp, levering met supervisie op plaatsinstallatie, het opdragen & opleiding Toepassing: Raffinaderijen, de Petrochemische industrieën, enz.
Functie: Om oververhitte stoom zonder brandstofverbruik te produceren Milieueffect: Vriendschappelijke emissie: Laag NOx, van SOx & van de katalysator stof
op maat: Beschikbaar
Hoog licht:

natuurlijke gasgestookte verwarmingsketels

,

de boilerontwerp van de afvalhitte

Middelgrote de Drukboiler van het zeewaardige van de de Hitteterugwinning van het Verpakkingsafval de Boilerontwerp

 

SMDERI is bezig geweest met onderzoek en ontwikkeling in de boiler van de afvalhitte voor katalytische barstende eenheid in de industrieën van de olieraffinaderij voor meer dan 40 jaar en verkregen aantallen octrooien. Gebaseerd op zijn sterke de capaciteit en de techniekervaring van R&D, verleent SMDERI ontwerp, vervaardiging, techniek, technische supervisie en EPS-de contractdienst voor het nieuw-gebouwde project & bevordert wederopbouw van diverse types van de boilers van de afvalhitte.

 

 

De supplement In brand gestoken Boiler van de Afvalhitte

Afhankelijk van het productieproces, kan het rookgas van één of andere productie-eenheid dergelijke brandbare gassamenstelling bevatten zoals Co, en de Supplementaire In brand gestoken Boiler van de Afvalhitte moet de fysieke enthalpie en hittewaarde van brandbare rookgassamenstellingen (zoals Co) terugkrijgen en produceert stoom of warm water zoals vereist in de eigenaar. Het krijgt zowel de fysieke thermische energie als de chemische energie van het rookgas terug en behandelt het giftige en schadelijke gas in het rookgas, dat zowel milieuvriendelijk als energie - besparing is.

 

Het werkstroom: De het werkstroom wordt beschreven onder gebaseerd op rookgasstroom en stoom-water stroom.

 

* Rookgasstroom:  Wanneer gelost van de productie-installatie, trommelen de hete rookgas eerste stromen in het waterslot en dan verbonden met de adiabatische kamer van de supplementaire in brand gestoken boiler van de afvalhitte door rookgasbuis. De brander bij het lagere deel van de adiabatische kamer wordt gevestigd verwarmt het rookgas aan de temperatuur waar het brandbare gas dat kan worden behandeld. Het hete rookgas na behandeling uit de adiabatische kamer vloeit opeenvolgend door de convectiesectie, oververhitter, evaporizer, economiser, en tenslotte de emissiebuis. De het verwarmen oppervlakte van de boiler van de afvalhitte door SMDERI wordt geleverd wordt ontworpen als modules om het werk van de plaatsinstallatie te minimaliseren en de installatietijd te verminderen die.

 

* Stoom-water stroom:  

Voedingswatersysteem: Het middelgrote druk deaerated water van externe levering wordt verwarmd bij de voedingswatervoorverwarmer alvorens het aan de lage temperatuureconomiser wordt geleverd. Het warme water van de lage temperatuureconomiser stroomt daar aan de voedingswatervoorverwarmer aan lossingshitte alvorens het in de economiser op hoge temperatuur stroomt. De stroom is het middelgrote druk deaerated water→ warme water op hoge temperatuur van het voedingswater preheater→ economizer→ van de voedingswater preheter→ lage temperatuur economizer→ voor externe trommel van de consument of stoom.

Evaporizationsysteem: Het verzadigde water wordt geleverd aan de convectiesectie en evaporizer door verschillende procespijpleidingen, waar het wordt verwarmd en laat verdampen. Dan gaat het stoom-water mengsel stoomtrommel door proces het door buizen leiden in. Op deze wijze, zetten de convectiesectie, evaporizer en de stoom een evaporizationsysteem van natuurlijke omloop op.

Stoomsysteem: De verzadigde die stoom bij de stoomtrommel wordt geproduceerd, samen met die van externe levering, wordt verbonden met de inhamkopbal van lage temperatuuroververhitter. Het is daar oververhit alvorens het in de oververhitter op hoge temperatuur stroomt. De oververhitte stoom van de afzetkopbal van supereheater op hoge temperatuur is door buizen geleid aan het middelgrote stoomnetwerk van de installatie.

 

 

Middelgrote de Drukboiler van het zeewaardige van de de Hitteterugwinning van het Verpakkingsafval de BoilerontwerpMiddelgrote de Drukboiler van het zeewaardige van de de Hitteterugwinning van het Verpakkingsafval de Boilerontwerp

 

Contactgegevens
Shanghai Marine Diesel Engine Research Institute

Contactpersoon: Mrs. Tan Ling

Tel.: 86-21-51151156

Fax: 86-21-51711742

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)

Andere Producten