Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Bedrijfnieuws
Thuis ProductenDe boiler van de afvalhitte

SMDERI-de Boiler van de Afvalhitte met de Dienst van EPS Ontrracting, Stoom - Waterstroom

SMDERI-de Boiler van de Afvalhitte met de Dienst van EPS Ontrracting, Stoom - Waterstroom

SMDERI Waste Heat Boiler With EPC Ontrracting Service , Steam - Water Flow

Productdetails:

Plaats van herkomst: China
Merknaam: QIYAO
Certificering: ISO

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 1 set
Prijs: Customized Product, Quoted Case By Case
Verpakking Details: zeewaardig verpakken
Levertijd: 30 - 48 weken
Contact nu
Gedetailleerde productomschrijving
Materiaal: Koolstofstaal, roestvrij staal verpakking: zeewaardig verpakken
Service: Ontwerp, levering met supervisie op plaatsinstallatie, het opdragen & opleiding Toepassing: Raffinaderijen, de Petrochemische industrieën, enz.
Functie: Om oververhitte stoom zonder brandstofverbruik te produceren Milieueffect: Vriendschappelijke emissie: Laag NOx, van SOx & van de katalysator stof
op maat: Beschikbaar
Hoog licht:

natuurlijke gasgestookte verwarmingsketels

,

de boilerontwerp van de afvalhitte

SMDERI-de Boiler van de Afvalhitte met de Dienst van EPS Ontrracting, Stoom - Waterstroom

 

 

SMDERI is bezig geweest met onderzoek en ontwikkeling in de boiler van de afvalhitte voor katalytische barstende eenheid in de industrieën van de olieraffinaderij voor meer dan 40 jaar en verkregen aantallen octrooien. Gebaseerd op zijn sterke de capaciteit en de techniekervaring van R&D, verleent SMDERI ontwerp, vervaardiging, techniek, technische supervisie en EPS-de contractdienst voor het nieuw-gebouwde project & bevordert wederopbouw van diverse types van de boilers van de afvalhitte.

 

De zuivere De Hitteboiler van het Rookgasafval moet de fysieke die enthalpie van rookgas terugkrijgen door productie-installatie en opbrengsstoom wordt geproduceerd of warm water zoals vereist in de eigenaar. Daarom kan het niet alleen de uitlaattemperatuur van productie-eenheid verminderen maar ook stoom of warm water voor verder gebruik produceren, dat zowel milieuvriendelijk als energie - besparing is.

 

 

Het werk Principe

De het werkstroom wordt beschreven onder gebaseerd op rookgasstroom en stoom-water stroom:

 

* Rookgasstroom: 

  Wanneer gelost van de productie-installatie, trommelen de hete rookgas eerste stromen in het waterslot en dan verbonden met de het verwarmen oppervlakte van de boiler van de afvalhitte door rookgasbuis. In de boiler van de afvalhitte, vloeit het rookgas opeenvolgend door de oververhitter, evaporizer, economiser, en tenslotte de emissiebuis. De het verwarmen oppervlakte van de boiler van de afvalhitte door SMDERI wordt geleverd wordt ontworpen als modules om het werk van de plaatsinstallatie te minimaliseren en de installatietijd te verminderen die.

 

* Stoom-water stroom:

  Voedingswatersysteem: Het middelgrote druk deaerated water van externe levering wordt verwarmd bij de voedingswatervoorverwarmer alvorens het aan de lage temperatuureconomiser wordt geleverd. Het warme water van de lage temperatuureconomiser stroomt daar aan de voedingswatervoorverwarmer aan lossingshitte alvorens het in de economiser op hoge temperatuur stroomt. De stroom is het middelgrote druk deaerated water→ warme water op hoge temperatuur van het voedingswater preheater→ economizer→ van de voedingswater preheter→ lage temperatuur economizer→ voor externe trommel van de consument of stoom

* Evaporization-systeem: Het verzadigde water wordt geleverd aan evaporizer door verschillende procespijpleidingen, waar het wordt verwarmd en laat verdampen. Dan gaat het stoom-water mengsel stoomtrommel door proces het door buizen leiden in. Op deze wijze, zetten evaporizer en de stoom een evaporizationsysteem van natuurlijke omloop op.

* Stoomsysteem: De verzadigde die stoom bij de stoomtrommel wordt geproduceerd, samen met die van externe levering, wordt verbonden met de inhamkopbal van lage temperatuuroververhitter. Het is daar oververhit alvorens het in de oververhitter op hoge temperatuur stroomt. De oververhitte stoom van de afzetkopbal van supereheater op hoge temperatuur is door buizen geleid aan het middelgrote stoomnetwerk van de installatie.

 

 

 

 

De beschikbare Dienst: projectontwerp, materiaallevering en supervisie op plaatsinstallatie, systeem die & voor nieuw-gebouwde project/verbeteringswederopbouw testen opdragen van oud boilersysteem.

 

 

 

SMDERI-de Boiler van de Afvalhitte met de Dienst van EPS Ontrracting, Stoom - WaterstroomSMDERI-de Boiler van de Afvalhitte met de Dienst van EPS Ontrracting, Stoom - Waterstroom

 

Contactgegevens
Shanghai Marine Diesel Engine Research Institute

Contactpersoon: Mrs. Tan Ling

Tel.: 86-21-51151156

Fax: 86-21-51711742

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)

Andere Producten